viernes, 9 de abril de 2010

Benvinguts i benvingudes al Blog de "Nanokhaos, even fast, even safe, even better". En aquest lloc web, s'aniran publicant totes les novetats d'aquest nou navegador disponible sota la llicencia Creative Commons que estarà disponible d'aquí uns mesos i es podrà descarregar gratuïtament des del seu lloc web: nanokhaos.org (aquesta pàgina web està actualment en construcció).
Aquest nou navegador és innovador en tots els sentits. Aquí hi ha una llista de totes les opcions disponibles que es descarreguen juntament amb el navegador gratuïtament, així com també els algun dels plug-ins que es poden descarregar fent una petita aportació:
  • Sistema de navegació per finestres "Multi-Web", que permet visualitzar més d'una pàgina web a la mateixa finestra.
  • Antivirus "NanoSafe", un antivirus infalible que evita que qualsevol programa no desitjat com ara un virus s'introdueixi al vostre ordinador.
  • "Silent", una opció de navegació que evita que es guardin dades a l'historial, cookies o altres arxius.
  • "Hidemer" o "Botó d'emergència", una tecla o una combinació de tecles que permet amagar la finestra actual del navegador sense mostrar-la a la barra de tasques.
  • Els plug-ins permeten, entre altres funcions, augmentar el nombre de finestres que es mostren a "Multi-Web" o la "MyPrivate History" que demana una contrasenya cada cop que s'accedeix a l'historial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario